Witte vierkante eettafel

Of je hem nu in de keuken zet of in de kamer, een witte vierkante eettafel is een bijzonder praktisch meubelstuk. Wit oogt ruim en fris. Waar een donker houten of zwart geschilderde tafel al gauw een vol en klein effect geeft, maakt een witte vierkante eettafel de ruimte optisch groter.

Eten in de keuken

Heb je ruimte genoeg in de keuken? Zet daar eens een tafel neer, zodat je alle kook- en eetspullen direct in de buurt hebt. Kook je voor drie of vier mensen, dan kun je onder het koken gezellig blijven praten. Wie al aan tafel zit, kan ook makkelijk inspringen als je even wat hulp kunt gebruiken

Eten in de kamer

Heb je een kleine keuken, of zit je gewoon liever uit het zicht van fornuis en werkblad, dan misstaat een witte vierkante eettafel ook helemaal niet in de huiskamer. Vooral als er in die kamer meer witte accessoires te vinden zijn, kan zo’n lichte tafel mooi staan in je kamer.

Geen tafelkleed

Eet je aan een witte vierkante eettafel, dan hoef je geen tafelkleed te gebruiken. Plaats borden en bestek direct op het witte oppervlak. Wat gemorst wordt, haal je gewoon met een doekje weg.